25 april 2017

Wie zijn wij

Weersink De Jonge Deurwaarders en Juristen is een kantoor waar goede dienstverlening en een persoonlijke benadering centraal staan. Laagdrempeligheid en kwaliteit zijn daarbij de sleutelwoorden. Door middel van een doelgerichte werkwijze is vooraf steeds duidelijk wat de mogelijkheden zijn. De eigenaresse van Weersink De Jonge Deurwaarders en Juristen is Nicole Weersink. Met haar juridische kennis en jarenlange ervaring kan zij opdrachtgevers voorzien van een eerlijk en deskundig advies, waarbij wordt uitgegaan van een zo kort mogelijke looptijd en een zo hoog mogelijk scoringspercentage.

Nicole heeft nadat zij de HAVO had afgerond de studie voortgezet op het MBO voor de opleidingen Juridische Dienstverlening Openbaar Bestuur, Personeel & Arbeid en Sociale Zekerheid. Vervolgens heeft zij na haar stage op de Rechtbank te Enschede haar loopbaan voortgezet op de Rechten opleiding aan de Hogeschool te Groningen. Hiernaast was zij werkzaam op een deurwaarderskantoor, eerst in de functie van incassomedewerkster en laatstelijk als vestigingsmanager. Na het behalen van haar Rechten diploma heeft zij ervoor gekozen de Deurwaarders-opleiding aan de Hogeschool te Utrecht te gaan doen. Dit eveneens in combinatie met haar baan op het deurwaarderskantoor. Na verloop van jaren zag Nicole de mogelijkheid het zelf te gaan doen, per 1 november 2010 een eigen incassokantoor.

Lennique Winkelhorst heeft ook al enige jaren ervaring in het juridische werkveld en heeft nadat zij de HAVO had afgerond haar studie voortgezet op het HBO op de Rechten opleiding van de Hogeschool te Utrecht. Na het behalen van haar Rechten diploma heeft zij Rechten gestudeerd aan de Universiteit te Utrecht en met goed gevolg in 2011 afgerond. Lennique is per 1 oktober 2016 bij Weersink Incasso, in de functie van jurist, in dienst getreden.