26 april 2017

Huisbezoeken

Wij gaan naar de debiteur toe en nemen de drempel om naar ons toe te komen weg!

Naast schriftelijk en telefonisch contact biedt Weersink Incasso u ook de mogelijkheid om een huisbezoek te laten inplannen op het laatste bekende woon- of vestigingsadres van uw debiteur.

Incasseren is maatwerk leveren, maar ook vooral blijven communiceren. Ervaring leert dat persoonlijke benadering in de meeste gevallen het beste en snelste resultaat oplevert. Door middel van het afleggen van een huisbezoek en een goed gesprek kunnen wij de debiteur bewust laten worden van de vordering en wijzen op de gevolgen en stijgende kosten bij non-betaling. Bovendien levert een huisbezoek vaak contante betalingen op en worden er betalingsregelingen getroffen.

Daarnaast biedt een huisbezoek ons de mogelijkheid om ter plaatse alvast een verhaal onderzoek te doen, welke informatie van belang is indien wij verdere maatregelen, zoals het opstarten van een gerechtelijke procedure, moeten treffen.

Wilt u een offerte ontvangen voor één of meerdere huisbezoeken? Neem dan contact met ons en laat een bericht achter. Klik hier.