25 april 2017

Juridisch advies

Soms vraagt een complexe vordering meer dan alleen een incassotraject of executie van een titel. Een uitgebalanceerd juridisch advies van de zijde van Weersink Incasso kan voor uw zaak de oplossing betekenen.

Heeft u een juridisch probleem en/of vraagstuk en wilt u dit graag opgelost zien of wilt u op voorhand weten wat uw rechten en/of plichten zijn? Wij beoordelen uw vraagstuk en uw rechtspositie. Waar nodig schrijven wij een doeltreffende juridische brief. Indien de tegenpartij de vordering handhaaft, is het mogelijk om met elkaar te onderhandelen, uiteraard eerst in overleg met u. Samen bepalen we de strategie en nemen wij contact op met de tegenpartij. Dat kan telefonisch of persoonlijk om tafel. Vaak worden conflicten zonder gerechtelijke procedures opgelost maar wij procederen uiteraard ook.

Heeft u juridische hulp nodig? Klik hier voor onze contactgegevensĀ of maak een afspraak bij ons op kantoor voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Voor het adviseren rekenen wij vaste en heldere tarieven zonder verborgen kosten. U weet dus waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.