25 april 2017

Juridisch advies omtrent een incasso

Bij Weersink Incasso geven we juridisch advies waarbij we streven naar een zo kort mogelijke looptijd en een zo hoog mogelijk scoringspercentage. Naast het verzenden van sommaties en het telefonisch benaderen, wordt de debiteur, indien nodig, bezocht. Uit onderzoek is gebleken dat een huisbezoek in de meeste gevallen een betaling, dan wel een betalingsregeling oplevert. Ervaring leert dat persoonlijke benadering in de meeste gevallen het beste resultaat oplevert. Hiermee voorkomen we dan ook dat er gerechtelijke procedures moeten plaatsvinden.

Juridisch advies omtrent een incasso is maatwerk

Indien u een vordering uit handen wenst te geven dient u de onbetaald gebleven facturen naar ons op te sturen, samen met alle andere relevante informatie. Bijvoorbeeld de Algemene Voorwaarden die u hanteert of afspraken die u met uw klant, de debiteur, heeft gemaakt. Ook als u bekend bent met verweer en tegenargumenten van de debiteur vernemen wij dat graag. Elke situatie is anders en daarom is het geven van juridisch advies omtrent een incasso maatwerk.

Een gerechtelijke procedure

Indien de vordering niet in het incassotraject geïncasseerd kan worden, starten we in overleg met u de gerechtelijke procedure op. De gerechtelijke procedure wordt door één van de juristen van ons incassobureau voor u gevoerd.

Neem contact met ons op

Wilt u graag juridisch advies ontvangen omtrent een incasso en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen vanuit ons kantoor in Oldenzaal, in Twente? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0850239898 of een e-mail te sturen naar info@weersinkincasso.nl. Wij zijn u graag van dienst.